Cum pot folosi iMyVoice ?

using imyvoice

Utilizarea aplicației iMyVoice permite crearea de pagini de comunicare bazate pe cuvinte cheie care permit independența comunicării și abilități lingvistice înalte. Aplicația poate fi utilizată pentru a crea intenții de comunicare și regulile de discurs, să se transforme într-o conversație, să pună întrebări, să producă răspunsuri, să depună cereri, pentru a păstra un subiect, pentru a înțelege și de a avea grijă de inițiative.
Scopul utilizării aplicației iMyVoice este de a crea un vocabular în baza de date care este mai aproape de vocabular în vorbire.
În crearea de pagini de comunicare, se obișnuiește să fie clasificate în funcție de categorii (cum ar fi „mic dejun“) sau categorii semantice lexicale (cum ar fi „felicitări“, „oameni“ cărți, etc.) și de culoare între diferite părți sintactice.
Aplicația vă permite să pictați fundal, cadru, text al cuvintelor dorite în culori diferite pentru a ilustra diferențele dintre ele.
Aplicația iMyVoice vă permite să definiți aceste pagini ca un șablon care poate fi integrat în orice pagină de comunicare într-un loc fix. Rezultă într-o demonstrație rapidă a nevoilor de comunicare.